Je hebt al zo vaak diëten gevolgd. En wat heeft het je gebracht?Het gaat je steeds meer tegenstaan om van anderen te horen wat jij wel en niet eten mag.


Maar ja, als je gaat shoppen met je beste vriendin. En je ziet een leuk jurkje... Je ziet het direct als je het past: kan echt niet. Met een slecht gevoel en lege handen kom je thuis.


Zo gaat het elke keer. Je wilt zó graag afvallen. En ja: je doet je best om de verlokkingen van chocola, chips en andere verboden producten te weerstaan. Eet wortels en komkommer als tussendoortje. Neemt thee in plaats van cappuccino.


Maar je weet nu al dat de chocola het gaat winnen. Het maakt je ellendig.


Dit wil je niet meer.


Laat nu onder hypnose een virtuele maagband plaatsen en start met afvallen.


En kijk in je toekomst…


Je bent met je vriendin aan het winkelen. Je loopt langs een winkel met grote kledingmaten. Je was er vaste klant, maar nu loop je er met een glimlach voorbij.

Eindelijk kan je zonder aarzeling iedere kledingwinkel binnen gaan.

Wat een fijn gevoel, je keuzemogelijkheden zijn ruimer, en je kan meedoen met de nieuwste modetrend. Je merkt dat je meer kleur kiest en dat het je ook nog eens fantastisch staat. Met een trotse blik kijk je in de spiegel. Na het winkelen ga je tevreden en met leuke kleding naar huis.


Kom in beweging en zet de eerste stap naar een slankere jij.

Meld je aan voor een vrijblijvend informatiegesprek.


Wil je een hypnose sessie ervaren? Meld je aan en ervaar wat hypnose voor jou doet.

Zet in het contactformulier op mijn website bij Bericht: Gratis ontspannings-MP3

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven