Ben jij al klaar voor de lente?

Heb jij met die mooie dagen ook je wintertrui uitgedaan en ben je geschrokken wat die trui verborgen hield? En heb jij, net als ik had, verschillende maten kleding in jouw kast hangen?


Jarenlang heb ik allerlei diëten uitgeprobeerd; van shakes, calorieën tellen, pillen en aangepaste eetpatronen. Alles wat op de markt kwam gaf mij weer hoop en deed ik een nieuwe pogingen om af te vallen. Zeker, meerdere keren ben ik mijn overtollige kilo’s kwijtgeraakt. Helaas was dit altijd van korte duur.


Dat jojo-effect ken ik maar al te goed. De teleurstelling was altijd weer groot en dan nam ik weer de beslissing om te stoppen met al die afslankpogingen. Maar ik bleef ontevreden met mijn lijf en mijn gevoel daarover dus ging ik toch maar weer op dieet.


Na jaren worstelen kwam ik informatie over de Virtuele Maagband tegen. Eerst heb ik hier veel over gelezen en toen de stap gemaakt om deze bij mezelf te laten plaatsen. Nu ben ik twee jaar verder en nog steeds zonder moeite op gewicht. Ik ben blij dat ik die stap toen genomen heb.


Met de plaatsing van de Virtuele Maagband werk je niet alleen aan de kilo’s, maar ook aan je zelfbeeld. Een mooi totaalpakket!


Op therapiegebied had ik al veel geleerd en de opgedane ervaring met de Virtuele Maagband is daarop een mooie aanvulling.


Graag help ik mensen om beter in hun vel te zitten. Wil jij dat ook?

Dan kan ik jou daarbij helpen!
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven